توضیحات دوره
باسلام و درود خدمت همه شما دوستان عزیز. امروز با بازهم با انتشار یک مجموعه آموزشی کامل در خدمت شما عزیزان هستم و در این مجموعه قصد داریم بشکل گام به گام و کامل با نرم افزار محبوب و قدرتمند SpeedTree آشنا بشیم. حتما این نرم افزار رو میشناسید ! درسته ؟ همون نرم افزاری که سازندگان فیلم آواتار برای ساخت درخت ازش استفاده کرده بودن و یا اگه بخوام مثال جدیدتری رو بزنم میتونم به فیلم نوح اشاره کنم که در این فیلم هم افکت ها و جلوه های جالب رشد درختان توسط همین نرم افزار صورت گرفته بود. حدود 2 سال و نیم پیش در سال توی مطلب (درختانی به سبزی آواتار) این نرم افزار رو بهتون معرفی کردم و چندی بعد هم یک آموزش خیلی مختصر و کوتاه رو براش منتشر کردم که بشکل فوق العاده ای مورد توجه شما قرار گرفت. اما اون آموزش به هیچ وجه کامل نبود و خودش باعث بوجود اومدن سوالات زیادی میشد و از همین رو تصمیم گرفتم تا با انتشار یک مجموعه آموزشی کامل، اینبار نرم افزار SpeedTree نسخه 7 رو بصورت گام به گام و کاملا اصولی یاد بگیریم.
این مجموعه آموزشی از 9 ویدئو و 8 فصل کامل تشکیل شده. ویدئوی اول مربوط میشه به مقدمه آموزشها و 8 ویدئوی بعدی هم سرفصل های اصلی این نرم افزار رو تشکیل میدن که این مجموعه در ادامه تقدیم حضورتون خواهد شد.
0. مقدمه
در ویدئوی شماره 0 نگاهی کلی به تمامی فصل های این مجموعه آموزشی خواهیم داشت.
1. آشنایی کلی با SpeedTree
در اولین ویدئوی آموزشی نگاهی خواهیم داشت به خود نرم افزار، تاریخچه اون و همینطور بررسی میکنیم که SpeedTree بصورت کلی در چه زمینه هایی مورد استفاده قرار میگیره و کسانی از اون استفاده میکنن. همینطور در ادامه نگاهی هم به منابع عظیم آموزشی این نرم افزار خواهیم داشت.
2. آشنایی با محیط کاربری
در دومین بخش آموزشی قصد داریم با محیط کاربری این نرم افزار آشنا بشیم تا قبل از شروع هر کاری بتونیم یک ارتباط خوبی رو با نرم افزارمون بدست بیاریم.
3. ساخت و ویرایش آبجکت
فصل سوم آموزش اختصاص داره به شیوه های ساخت و ویرایش آبجکت ها در نرم افزار که در این بخش با انواع آبجکت های Geometry و پارامترهای موجود آشنا میشیم.
4. متریالها، تکسچرها و Mesh ها
خب همونطوری که از عنوان این بخش هم مشخصه قراره در این فصل ابتدا با بخش متریالها و تکسچرها آشنا بشیم و بررسی کنیم که چه نوع بافت هایی برای استفاده در این نرم افزار مناسب هستن. و در ادامه هم با شیوه Import مدلها (Meshes) آشنا میشیم و روش های استفاده از اونها رو با همدیگه مرور میکنیم.
5. نیروها (Forces)
اما در بخش پنج آموزش هم بصورت دقیق انواع Force ها رو در این نرم افزار بررسی میکنیم. اینکه این نیروها در SpeedTree به چه صورتی ایجاد و تنظیم میشن، چه جایگاهی رو دارن و استفاده از اونها برای چیست.
6. ساخت یک درخت
ششمین بخش آموزش هم اختصاص داره به یک پروژه عملی که پس از آشنایی با مهمترین بخش های نرم افزار حالا به چه صورتی میتونیم یک درخت رو از 0 تا 100 بسازیم.
7. انیمیشن
بخش هفتم این مجموعه آموزشی رو هم برای انیمیشن درنظر گرفتم که در این فصل با 3 مبحث اصلی مربوط به انیمیشن در نرم افزار SpeedTree آشنا میشیم. این سه مبحث شامل شبیه ساز باد، ایجاد انیمیت رشد و شبیه سازی تغییر فصل خواهد بود.
8. خروجی گرفتن
و اما آخرین فصل آموزشی هم اختصاص داره به شیوه خروجی گرفتن از پروژه و سپس وارد کردن اون در نرم افزارهای تری دی مکس و مایاست. در این بخش از پروژه خودمون با فرمت FBX خروجی میگیریم و با استفاده از اسکریپت های مخصوص خود نرم افزار SpeedTree اونها رو در نرم افزارهای تری دی مکس و مایا Import میکنیم.
دوستان امیدوارم که از این مجموعه آموزشی نهایت استفاده رو ببرید و براتون مفید باشه
حتما میدونید که حضور گرم شما دلیل اصلی ادامه اینگونه فعالیت ها خواهد بود. پس بیصبرانه منتظر شما هستیم ...
یاحق
دیدگاه خود را بنویسید